Menu
Your Cart

Plasmasnijders

Plasmasnijders

Ontdek de Kracht van TIG AC/DC Lasapparaten bij Oudenland Lasapparatuur

Uw Partner voor Precisie en Veelzijdigheid in Lassen

Voor professionals en enthousiaste doe-het-zelvers die op zoek zijn naar lasapparatuur die zowel krachtig als precies is, biedt Oudenland Lasapparatuur een topassortiment TIG AC/DC lasmachines. Perfect voor het werken met een verscheidenheid aan materialen zoals aluminium en staal, onze lasmachines zijn de ideale keuze voor elk project.

Geavanceerde Functionaliteit voor Elk Lasproject

Onze TIG AC/DC lasmachines zijn ontworpen om uitzonderlijke flexibiliteit en controle te bieden voor al uw lasbehoeften. Of u nu bezig bent met fijn, artistiek werk of duurzame constructies, onze machines leveren resultaten die aan uw hoogste eisen voldoen.

Precisie die Telt

Met functies zoals pulserend lassen en volledig aanpasbare lasparameters, zetten onze TIG AC/DC lasmachines u volledig in controle. Bereik ongeëvenaarde precisie en efficiëntie op elk project, met minder materiaalverspilling en tijd.

Gebruiksvriendelijkheid zonder Compromis

Bij Oudenland Lasapparatuur staat gebruiksgemak voorop. Onze TIG AC/DC lasmachines zijn ontworpen met een duidelijke, intuïtieve interface, zodat zelfs beginners snel aan de slag kunnen. En met onze deskundige ondersteuning bent u altijd verzekerd van hulp wanneer u die nodig heeft.

Kies voor Kwaliteit, Kies Oudenland Lasapparatuur

Maak het verschil in uw laswerk met een TIG AC/DC lasmachine van Oudenland Lasapparatuur. Bezoek onze website of neem contact op om meer te ontdekken over hoe onze apparatuur uw lasprojecten kan transformeren. Kies voor de beste in kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid.

OU-50H PLASMA SNIJDER OU-50H PLASMA SNIJDER
Nieuw beste koop -16 %
De OU-50H is een professionele plasmasnijder die perfect is voor dagelijks gebruik.Deze Plasmasnijder is van uitstekende kwaliteit en is volledig digitaal.U kunt gemakkelijk alle geleidende metalen zoals staal, koper, roestvast staal, brons, aluminium, titanium etc. accuraat snijden.Voordelen van de..
€ 399,00 € 475,00
Excl. BTW:€ 329,75
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.