Menu
Your Cart

Aquapods

Aquapods

Aquapods en Aquacube: Revolutionaire Standalone Watersystemen van Oudenland

In een wereld waar toegang tot water essentieel is, maar niet altijd gegarandeerd, bieden de Aquapods en Aquacube van Oudenland een innovatieve oplossing. Deze standalone watersystemen zijn specifiek ontwikkeld om schoon water beschikbaar te maken op elke locatie, ongeacht de omstandigheden. Perfect voor evenementen, bouwplaatsen, en EHBO-posten, de Aquapods en Aquacube van Oudenland garanderen water, waar en wanneer je het nodig hebt.

Belangrijkste Kenmerken van Oudenland's Aquapods en Aquacube

  • 600 Liter Schoonwater: Een royale voorraad van 600 liter zorgt ervoor dat je altijd voldoende schoon water bij de hand hebt voor elke toepassing.
  • Flexibele Watervoorziening: Onze systemen zijn ontworpen om een betrouwbare watervoorziening te bieden, precies daar waar permanente infrastructuur ontbreekt.
  • Water Op Elke Locatie: Ideaal voor bouwplaatsen zonder toegang tot water, evenementen in de vrije natuur, of elke situatie waar water nodig is op afgelegen plekken.

Gemak en Efficiëntie voorop met Oudenland

Met mobiliteit als uitgangspunt zijn de Aquapods en Aquacube van Oudenland eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. Dit maakt het opzetten van een watervoorziening sneller en efficiënter, zonder de noodzaak voor ingewikkelde installaties of permanente infrastructuren.

Innovatie in Watervoorziening door Oudenland

Kies voor de Aquapods en Aquacube van Oudenland voor een betrouwbare, flexibele oplossing die inspeelt op de hedendaagse behoeften aan water op locatie. Onze systemen bieden niet alleen gemak en efficiëntie maar dragen ook bij aan een duurzamere toekomst door de noodzaak van permanente constructies te verminderen.

Ontdek de voordelen van onze standalone watersystemen en zorg ervoor dat je nooit meer zonder water zit, waar je ook bent. Neem vandaag nog contact op met Oudenland voor meer informatie over hoe de Aquapods en Aquacube jouw watervoorziening kunnen revolutionaliseren.

bel ons voor verhuur of verkoop

Aquapod,Dit stand-alone watersysteem heeft een schoonwatertank van 500liter en een vuilwatertank van eveneens 500liter.De aquapod is handig met een heftruck of kraan te plaatsen op uw festival of bouwplaats. D.m.v. de drukkraan doseert u het water zodat u altijd uw handen kunt wassen een beker of bo..
€ 5.125,00
Excl. BTW:€ 4.235,54
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.